Nieuws van Tuincentrum Veeneslagen

Vaders in de bloemen

Vaders in de bloemen

Zondag 16 juni is het vaderdag. Tijd om hem eens flink in de bloemen te zetten!

Of uw man of vader nu wel of geen groene vingers heeft, en wel of niet blij wordt van een mooie bos bloemen, in ons tuincentrum vindt u altijd iets waar u hem een groot plezier mee doet. Een paar suggesties.

  • Voor de echte buitenkok is een goede barbecue natuurlijk een schot in de roos. Heeft hij deze al of valt deze aanschaf buiten uw budget, dan hebben wij tal van handige accessoires voor het aansteken van de barbecue en voor het bereiden en het serveren van de perfecte maaltijden in de buitenlucht. Denk aan een brikettenstarter-set, een vleesthermometer, speciale handschoenen, een pizzaplaat of popcornpan.
  • De meeste mannen houden van fikkie stoken, of er nou lappen vlees aan te pas komen of niet. We hebben een ruime keuze in tuinhaarden en vuurkorven. Voor echte doe-het-zelvers zijn er in ons tuincentrum alle materialen verkrijgbaar om zelf een eigen haard op maat te maken.
  • Heeft u man of vader altijd al vissen in de tuin willen hebben? Breng dan een bezoek aan onze vijverafdeling. Vijvers zijn er in alle maten en soorten, of geef hem een duwtje in de goede richting door folie en een paar mooie waterplanten voor hem te kopen.
  • Houdt hij van eten uit eigen tuin? Geef hem dan een bessenstruik of fruitboom cadeau.
  • Steekt hij graag de handen uit de mouwen, maar moppert hij al een tijdje over die gammele ladder of kromme snoeizaag? Kijk dan eens naar ons solide┬átuingereedschap, zoals een goede snoeischaar, een stevige tuinladder of een automatisch bewateringssysteem.